Dobrovita, družba za usposabljanje in zaposlovanje invalidov d.o.o.

V podjetju Dobrovita se zavedamo pomena urejene in čiste okolice za dobro počutje, zato se že dve desetletji trudimo svojim strankam ponujati storitve, s katerimi lahko zagotavljajo kar najboljše pogoje za bivanje in delo.

.
Telefon:
01 54 42 400
.
Fax:
01 54 42 401
.
Email:
info(at)dobrovita.com
.
Sedež podjetja:
Dobrovita
Tbilisijska ulica 87
1000 Ljubljana

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo prisluhnili željam, potrebam ali vprašanjem povezanimi z našimi storitvami. Potrudili se bomo pripraviti odgovor in poiskati pravo rešitev za vsakogar.

Z oddajo obrazca se strinjam s politiko zasebnosti.


Poslanstvo in etika podjetja

Smo invalidsko podjetje, ki v celoti sledi načelom in ciljem socialnega podjetništva. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994 z namenom nudenja pomoči invalidom pri rehabilitaciji in zaposlovanju.
Ustanovitelj in lastnik družbe je   ŠENT ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje.

Naša vizija in poslanstvo sta odpiranje novih delovnih mest (zaposlovanje) in razvoj programov delovne rehabilitacije za težje zaposljive. S strokovnostjo in znanjem omogočamo osebam z najrazličnejšimi ovirami na eni ter sposobnostmi na drugi strani dobiti in na daljši rok obdržati zaposlitev.

 

Namen naše dejavnosti je strankam ponujati storitve, ki bodo v kar največji meri zadovoljevale njihove potrebe. Trudimo se delovati kakovostno in hitro.

 

Dobrovita je na svojem področju veliko podjetje, saj zaposluje več kot 80 ljudi z različnimi strokovnimi in poklicnimi kvalifikacijami. Delujemo na odprtem trgu pod normalnimi tržnimi pogoji ter že vrsto let uspešno sodelujemo z uglednimi slovenskimi podjetji in organizacijami.

 

Vsak dan se trudimo uresničevati cilj, da delamo dobro ter smo obenem prijazni do narave in ljudi. 

 

Vabimo vas, da se nam oglasite, in potrudili se bomo, da postanete tudi vi ena izmed naših številnih zadovoljnih strank.


Srce Dobrovite so ljudje

Ljudje so bistvo naših prizadevanj za uspešen nastop na trgu. Naša posebnost je raznovrstnost strukture zaposlenih, saj med več kot 40 zaposlenimi združujemo strokovnjake z različnih področij in težje zaposljive osebe. Željam in potrebam naših strank posvečamo posebno pozornost – trudimo se jih izpolnjevati s strokovnim nasvetom in kakovostno storitvijo. Posluh, medsebojno spoštovanje in sodelovanje med zaposlenimi, strankami ter partnerji so osrčje našega uspešnega dolgoletnega delovanja na zahtevnem trgu.